Iskolai foci közben…

Patonyi László és a focisták

A voltegyszeregyiskola.hu elindulását követően már számos cikket, írást olvashattunk a “Főnök” foci iránti elkötelezettségéről, például a Patonyi László életéről készült füzetben vagy éppen az öregdiákokkal készített interjúkban.

Az iskolában fellelhető videók digitalizálása közben találtuk az alábbi felvételt, ami épp egy Patonyi tanár úr által tartott iskolai fociról készült. A videón, mint focista biztosan kivehető Rakonczai ImreSomogyi Zsolt ‘Soma’  illetve Lukács Zoltán ‘Lúcia’.

Kérjük, hogyha van még valaki akit felismertek, azok nevét írjátok meg nekünk a cikk alatt kommentben, vagy a facebookon a poszt alá!

Örülnénk, ha az esemény évszámára is fény derülne.

Többes szám: 2 gondolatok “Iskolai foci közben…

  1. Matuz Krisztián Válasz

    Lukács Zoli ‘Lúcia’ két csapattársa Krasznai Tibor ‘Kamion’ (szakállal) és Matuz Krisztián ‘Tuzi’. 🙂 A videó 1989 végén vagy 1990 elején készülhetett, a téli időszakban, amikor az iskolai teremfoci bajnokság zajlott.

  2. Krajcsovszki Ferenc Válasz

    Emlékszem, nagy meglepetésre megnyertük ezt a meccset Lúciával, Kamival, és Tuzival. 6:30-nál kért cserét Tuzi, aki szenzációsan futballozva végigküzdötte a derbit. Grabovszky állt be helyette, aki önfeláldozó védekezéssel és egy Lúciának adott gólpasszal vette ki a részét a győzelemből, melyért Kami és Lúcia is mindent megtettek.
    🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.